Pitsarullid

PÄRMITAIGEN:

Vaata retsepti SIIT

TÄIDIS:

ketšupit või purustatud tomateid või tomatipastat

2 pakki sinki või peekonit

1 pakk juustu

VALMISTAMINE:

Valmista pärmitaigen (vaata retsepti SIIT). Tükelda sink/peekon ja riivi juust. Ei pea kahte pakki sinki/peekonit või tervet pakki juustu panema, võib vähem ka. Rulli kerkinud taigen jahusel pinnal sulle meeldiva paksusega ristkülikuks. Määri ketšupiga või millegi muu meelepärasega. Puista peale sink/peekon ja riivitud juust. Keera ristkülik rulli ja lõika sellest sulle meeldiva paksusega rullid. Aseta rullid ahjuvormi. Võid täitsa kõrvuti asetada, sellest ei juhtu midagi, kui need küpsemise ajal kokku kerkivad, aga kui kindlasti eraldi rulle tahad, siis kata ahjuplaat või rest küpsetuspaberiga ja lao rullid nii, et piisavalt suured vahed jääksid sisse.  Enne ahju panemist lase veel 10 minutit toasoojas kerkida. Kui soovid võid vahetult enne ahju panemist rulle muna ja vee seguga määrida. Siis pane ahju ja küpseta 15-20 minutit.

Kui miski seoses selle retseptiga ei õnnestu või just tuleb väga hästi välja või on millegi kohta küsimusi, siis kirjuta meile julgelt! Head katsetamist!